Postimehe taskuringhäälingu «Kehakultuur» 23. episoodis oli külas sel nädalavahetusel Viru rallil R5 autoga startiv Roland Poom. Tema sõnul on rallimaailma jõudmine pikk ja kulukas teekond, kus kuluks ära ka kohaliku alaliidu toetus.

Koroonaviiruse tõttu pole kodune autoralli hooaeg veel lahti läinudki. Avapauk antakse sel nädalavahetusel Viru rallil ning oma mõtteid ja eesmärke nädalavahetuse eel avas ka saatekülaline.

Rakverest pärit rallimees rääkis, kuidas on koroonakriis tema võistlusplaane mõjutanud ning mil viisil on kriis tabanud tema eelarvet.

24-aastane Poom avaldas ka arvamust, mis muutusi peaks autorallis tegema ning tõi esile suurimad komistuskivid rallipiloodiks sirgumisel. Ka selgitas ta enda otsust R2 auto R5 masina vastu vahetada ning kirjeldas, milliste väljakutsetega tuleb piiri taga võisteldes silmitsi seista. 

Samuti rääkis rallipiloot, mida arvab ta tulevatest hübriidautodest, Pirelli rehvidest ning ideest MM-kalendrit järgmistel aastatel kokku tõmmata.

Saate teises osas peatusid saatejuhid Carl-Robert Puhm ja Christopher Krutto teistel olulisematel sporditeemadel. Arutleti nii Eesti jalgpalliliiga esimese vooru, Liverpooli tiitlivõidu kui ka Novak Djokovici korraldatud tenniseturniiri üle.

Kommentaarid
Copy