Ott Tänak valiti Eesti Autospordi Liidu volinike kogusse (1)

Karl Juhkami
, reporter
Copy
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Fabien Dufour/Hyundai Motorsport GmbH

Täna peetud Eesti Autospordi Liidu (EAL) üldkogul võeti vastu uus põhikiri, mis toob endaga kaasa ka muudatuse senises juhtimisstruktuuris. Oma sõna hakkab tulevikus sekka ütlema ka valitsev autoralli maailmameister Ott Tänak. 

Üldkogul vastu võetud uue põhikirja põhjal moodustatakse EALis eraldi ühe kuni kolmeliikmeline palgaline juhatus. Tegemist oleks täistöökohaga nende kohtade täitmiseks tehakse lähiajal eraldi konkurss. 

Lisaks valiti tänasel üldkogul seitsmeliikmeline volinike kogu, kuhu kuuluvad Oleg Gross, Arvo Ojaperv, Raul Jeets, Ott Tänak, Urmo Aava, Andres Hall ja Eero Nõgene.

Pikka aega EALi ladvikusse kuulunud Toivo Asmer kirjeldas volinike kogu märtsis Postimehele antud intervjuus järgnevalt: «See oleks nagu firmades nõukogu. Volinike kogu jälgib juhatuse tegevust, kontrollib, annab nõu ja vajadusel ka juhiseid, aga ei sekku otseselt igapäevatöösse. Kui juhatus hakkama ei saa või ei tee tööd, on inimesi vajaduse korral lihtsam välja vahetada. Volinike kogu koosseis on väga oluline, sest sinna peavad kuuluma inimesed, kelle sõnadel ja tegudel on kaalu ning kes suudavad vajadusel kaasa aidata ka EALi rahastamisprobleemide lahendamisele. Seda ka riigi kõige kõrgemal tasemel! Lisaks võiks volinike kogu kõrvale tekkida nõunike kogu – initsiatiivikad huvilised, kes genereerivad ja annavad omalt poolt häid ideid autospordi arenguks.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles