Jasikeviciuse lahkumine Žalgirisest muutub üha tõenäolisemaks

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Šarunas Jasikevicius.
Šarunas Jasikevicius. Foto: Tairo Lutter

2016. aastast Kaunase Žalgrise peatreenerina töötanud Šarunas Jasikeviciuse päevad Leedu tippklubi eesotsas võivad olla loetud. 

Eelmisel nädalal saabus teade, et Istanbuli Fenerbahce eesotsas ei jätka Željko Obradovic. Veidi pärast seda hakkasid meedias levima jutud, et Türgi tippklubi ohjad võib üle võtta Jasikevicius. Kumbki osapool pole konkreetseid kommentaare jaganud.

Täna lisas aga kuulujuttudele tuld Leedu korvpalliajakirjanik Donatas Urbonas. Nimelt pikendas Fenerbahce lepingut tiimi tegevjuhi Maurizio Gherardini, kellega väidetavalt tahaks Jasikevicius väga koostööd teha. See lüke võib türklastele edu tuua.

Jasikevicius on Fenerbahce esimene valik. Mõne allika väitel pakutakse talle kaks korda suuremat palka kui Žalgirises ehk 1,3-1,4 miljonit eurot. Kui temaga ei näkka, pöörduvad türklased kogenud Hispaania koondise juhendaja Sergio Scariolo poole. 

Leedu korvpallilegendi lahkumine Žalgrisest paistab üsna tõenäoline. Tema vastu on huvi üles näidanud ka Barcelona, kes langetab praeguse lootsi Svetislav Pešici osas otsuse pärast Hispaania liiga finaali. 

Mitmed suurklubid on eelnevatelgi aastatel Jasikeviciuse peale hammast ihunud. Ta on suuresti patriotismist pakkumised tagasi lükanud, ent Žalgirise vähemalt kolmandiku võrra vähenev eelarve võib tänavu otsustavaks saada. 

 
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles