Boris Becker nimetas Kyrgiost pealekaebajaks, austraallane ei jäänud vastust võlgu

Postimees Sport
Copy
Boris Becker.
Boris Becker. Foto: John Walton/PA

Kuus suure slämmi turniiri võitnud Boris Becker nimetas sotsiaalmeedias austraallast Nick Kyrgiost pealekaebajaks. Vastuoluline tennisist ei jäänud saklasele alla ja ütles, et too pole teravaim pliiats karbis.

Meeste omavaheline tüli sai alguse sellest, kui Kyrgios kritiseeris Twitteris maailma 7. reketit Alexander Zverevit iseka käitumise pärast. Nimelt lubas Zverev, et püsib Novak Djokovici koroonaturniirilt tulnuna eneseisolatsioonis, kuid tabati hoopis pidutsemast. Kyrgios juhtis tähelepanu, et sakslane pidanuks 14 päeva kodus püsima.

Becker aga ei olnud Kyrgiose moraali lugemisest vaimustunud, sest austraallane pole oma varasema käitumisega just eeskuju näidanud. «Mulle ei meeldi pealekaebajad! See, kes teeb kaassportlasi maha, pole minu sõber! Vaata peeglisse, Nick. Arvad, et oled meist parem?» kirjutas Becker Twitteris.

«Taevas halasta, Boris. Ma ei taha kellelegi liiga teha. Aga meil on ülemaailmne pandeemia ja kui keegi käitub nii idiootselt kui Alex, siis ütlen, mida ma arvan. Lihtne,» vastas Kyrgios.

Becker jätkas: «Elame kõik COVID-19 pandeemiaga. See on kohutav ja nõudnud liiga paljude inimeste elusid. Peaksime kaitsma enda perekonda, lähedasi ja järgima reegleid, aga mulle endiselt ei meeldi pealekaebajad, Nick.»

Kyrgios: «Pealekaebajad? Kuna ma tahan, et inimesed vastutaksid oma tegude eest? Huvitav lähemenime, tšempion. Ma lihtsalt hoolin teistest inimestest. Kui minu perekond ja perekonnad üle kogu maailma on üles näidanud austust ja käitunud õigesti ja sa käitud nagu hani, tiibu igasse ilmakaarde raputades, siis ma pean lihtsalt midagi ütlema.»

Kyrgios lisas, et Becker on lollim kui ta arvas. «Ta oskab küll lendpalli lüüa, aga ilmselgelt pole ta kõige teravam pliiats karbis,» kirjutas Kyrgios.

Meeste sõnelus sotsiaalmeedias jätkus veel mõnda aega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles