Trans kaotas taas ning jätkab viimasena, Legion viigistas Kaleviga

Postimees Sport
Copy
Narva Trans kohtumises Paidega.
Narva Trans kohtumises Paidega. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Eesti jalgpalli kõrgliiga 10. voorus alistas tabeliliider FC Flora 3:1 viimasel kohal paikneva Narva Transi. Tallinna Legion tegi 0:0 viigi linnarivaal Kaleviga.

Nädalavahetusel peetava karikamängu eelvaatus Transi ja Flora vahel algas Kitsekülas tuliselt. Kohtumise alguses tekkis suurepärane võimalus Flora ründajal Rauno Sappinenil, kes mängu esimestel minutitel viie meetri pealt vabalt löögile sai, kuid väravavahi üles leidis. Mängu hilisemas faasis tabas Rauno Alliku ka posti, kuid skoor jäi esialgu muutumatuks. Valitsevatel Eesti meistritel õnnestus silm pähe saada vahetult enne poolajavilet, kui Märten Kuusk nurgalöögist peaga palli väravasse saatis.

Poolajalt tulles jättis Rauno Sappinen taas kasutamata hea võimaluse, kuid heastas selle 53. minutil, kui ta äärelt tsenderduse väravasse saatis. Kolm minutit hiljem oli aga Narval kohe vastus olemas: suurepärase soorituse tegi Chinedu Geoffrey, kes äärelt sisse triblas ja saatis palli tagumisse ristnurka.

Põnevust tõmbas oluliselt maha Rauno Alliku, kes 75.minutil Flora 3:1 ette viis. Sellega oli vaid nelja vahetusmehega Tallinna reisinud Trans ka murtud ning 3:1 skooriga mäng ka lõppes.

Järgmise kohtumise peavad Trans ja Flora sel laupäeval, minnes vastamisi Eesti karikavõistluste finaalis. Narvakate jaoks on matš ülitähtis, sest nende jaoks on mängus ka eurosarjakoht.

Teises õhtuses mängus oli üritavam pool Legion, kuid väravani ei jõudnud kumbki meeskond. Legion jätkab tabelis üheksandal, Kalev kaheksandal real.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles