Solskjäri maagia töötab ning United kappab täie hooga edasi

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Ole Gunnar Solskjaer (vasakul) kiitmas Bruno Fernandest.
Ole Gunnar Solskjaer (vasakul) kiitmas Bruno Fernandest. Foto: Reuters/ScanPix

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas on väga heasse hoogu sattunud Manchester Unitedi jalgpalliklubi, kes alistas eile 3:0 Brightoni. 

Duellis kajakatega, nõnda Brightonit kutsutakse, tegid Unitedi mehed sotid kärmelt klaariks. Mänguskoori avas veerandtunnise matši järel 18-aastane Mason Greenwood ning 29. minutil lisas Bruno Fernandes omalt poolt teise. 

Teise poolaja alguses seadis seesama Fernandes jalule ka 3:0 lõppseisu. Veebruaris Manchesteri suurklubi eest oma debüüdi teinud portugallane on esimese kaheksa Premier League'i mänguga löönud nüüd viis väravat ning teinud eeltöö kolmele. 

Sofascore.com'i hinnang Bruno Fernandesi mängule:

Sofascore.com'i hinnang Bruno Fernandesi mängule.
Sofascore.com'i hinnang Bruno Fernandesi mängule. Foto: Sofascore.com

Eilse võiduga pikendas 2018. aasta detsembris klubi etteotsa tõusnud Ole Gunnar Solskjär oma kaotusteta seeriat nüüd 15 mängu peale. Viimati pidid Punased kuradid platsilt pea norus lahkuma 22. jaanuaril, kui jäädi alla Burnleyle. Pärast seda on kõikide sarjade peale nopitud 11 võitu (sh 2 x Man City vastu) ja 4 viiki.

Euroopas on pikem kaotuseta seeria praegu ette näidata ainult värskel Saksamaa meistril Müncheni Bayernil, kes pole kaotusekibedust tundnud juba 25 järjestikuses kohtumises.  

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles