Hamilton soovib Mercedeselt röögatult suurt palka (2)

Christopher Krutto
Copy
Lewis Hamilton
Lewis Hamilton Foto: David Davies/PA

F1 sarja valitseva maailmameistri Lewis Hamiltoni leping Mercedesega saab praeguse hooaja lõppedes läbi ja väidetavalt soovib inglane suurt palganumbrit veelgi kasvatada.

Nimelt kirjutab Inglismaa väljaanne Sportsmail, et Hamilton soovib senise 35 miljoni euro suuruse aastapalga asemel peaaegu 45 miljoni euro suurust palka. Läbirääkimised uue lepingu osas peaks vormelisõitja ja tiimijuhi Toto Wolffi vahel algama lähinädalatel.

Kuigi koroonaviirus tõmbas esialgsetele lepinguaruteludele piduri peale, on mõlemad pooled kokkuleppe leidmises kindlad. Ferrari sõlmis pausi ajal järgmiseks hooajaks lepingu Carlos Sainz juunioriga, mis vähendab kuuekordse maailmameistri valikuid.

Lepingu pikkuse osas on Hamilton kahevahel - kas lõpetada karjäär Mercedeses või sõita mõni hooaeg Ferraris. Sainzi leping kestab Ferraris väidetavalt vaid ühe hooaja ja see võiks 2022. aastaks tekitada inglasele koha Itaalia tiimis.

Sky Sportsi vormeliajakirjanik Martin Brundle tunnistas, et Hamilton võib sellise karjäärikäigu teha, kui Mercedes oma F1 projekti koomale hakkab tõmbama.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles