Oliver Ciesla: MM-ralli toob Eestisse prioriteetide muutus (1)

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Oliver Ciesla
Oliver Ciesla Foto: Tairo Lutter

WRC promotsioonifirma juhi Oliver Ciesla sõnul on praegu veel vara prognoosida, kas Eestil võiks ruumi olla ka tulevastes MM-kalendrites.

Ciesla sõnul lõi Eesti MM-etapile soodsa pinnase koroonaviirusest tingitud segane olukord. «Mõnes teises situatsioonis poleks Eestis toimuv MM-etapp võimalik olnud. Autotootjate jaoks on oluline end reklaamida võimalikult suurel turul. Eesti jaoks on see seni olnud pudelikaelaks. Praeguse olukorra tõttu on meie prioriteedid teised,» ütles ta ja lisas, et nüüd on esmatähtis MM-sari korralikult ära pidada.

Rally Estonia eesmärk on korraldada maailma parim ralli, et Eestil oleks ka tulevikus asja MM-kalendrisse. Ciesla sõnul on keeruline ennustada, kas Rally Estonia on ka järgmisel või ülejärgmisel aastal WRC-etapp.

«Meie jaoks on oluline pakkuda atraktiivset turundusplatvormi. Me ei tea, milline on järgmise aasta kalender. Me isegi ei tea, mitmest etapist see koosneb. Lisaks ei tea me, kas saame Euroopast välja poole reisida. Kui järgmise aasta alguses on Euroopast väljumine keeruline, siis avab see ukse ühele-kahele Vana Maailma etapile,» avaldas ta ühe stsenaariumi, mis võiks WRC-autod MM-etapi egiidi all taas Eestisse tuua.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles