Hämmeldunud Vettel: Ferrari ei pakkunudki mulle lepingut

Christopher Krutto
Copy
Sebastian Vettel.
Sebastian Vettel. Foto: CHARLES COATES/AFP

Neljakordne vormel 1 sarja maailmameister Sebastian Vettel tunnistas, et oli Ferrari otsusest temaga lepingut mitte pikendada üllatunud.

Sakslane tunnistas motorsport.com-ile, et Ferrari ei näidanud tema vastu huvi üles ja ühtegi lepingut piloodile Itaalia meeskonna poolt ei pakutud. «See oli minu jaoks täielik üllatus, kui Mattia Binotto (Ferrari tiimijuht - toim) helistas. Ta ütles mulle, et tiim ei tiim ei kavatsenud minuga jätkata. Minu laual ei olnud mitte mingit pakkumist.»

Vetteli sõnul ta hetkel ühegi tiimiga veel läbirääkimisi ei ole pidanud ja kavatseb järgmise käigu hoolikalt läbi mõelda. «Hetkel ma ühegi tiimiga ei suhtle. Ma olen väga võitlushimuline ja spordis palju saavutanud. Ma olen motiveeritud ja soovin veel rohkem saavutada, kuid selleks on mul õiget meeskonda enda ümber vaja.»

«Kui õige pakkumine tuleb, olen kindlasti valmis sellest kinni haarama,» lisas vormelipiloot.

Samas tunnistas sakslane, et võib ka sarjast vähemalt mingiks ajaks kõrvale astuda. «Kui õiget pakkumist ei tule, siis pean ilmselt midagi muud hakkama tegelema. Ma usun, et kui sa oled valmis ukse sulgema, siis tuleb seda teha lõplikult. Mitte selle kinni panema ja siis uuesti lahti tegema.»

Lõpetuseks tunnistas Vettel, et tore on hooaeaga alustada ja järgnevad nädalad peaksid tooma rohkem selgust. 

Vormel 1 hooaeg saab alguse Austrias juba sel nädalavahetusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles