Hyundai R5 autoga esmatutvust teinud Poom: üllatusin positiivselt

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Ekipaaž Roland Poom – Ken Järveoja võistleb Viru rallil Hyundai i20 R5 autoga.
Ekipaaž Roland Poom – Ken Järveoja võistleb Viru rallil Hyundai i20 R5 autoga. Foto: Erakogu

Eeloleval nädalavahetusel sõidetakse Lääne-Virumaa teedel Eesti autoralli meistrivõistluste avaetapp Grossi Toidukaubad Viru ralli. Järjekorras 14. Viru rallile on registreerunud 85 võistluspaari, kelle hulgas ka Roland Poom – Ken Järveoja.

Rakverest pärit piloodi ja Elvast pärit kaardilugeja võistlusautoks on koduse hooaja esimesel rallil Hyundai Motorsport ja RedGrey meeskonna poolt ettevalmistatud Hyundai i20 R5.  Sama võistlusautoga näitasid jaanuaris sõidetud Monte-Carlo rallil väga head minekut Ole Christian Veiby – Jonas Andersson.

Poom – Järveojale on see nende ühise karjääri kolmandaks korraks istuda neljaveolisse autosse ning esimeseks korraks võistelda Hyundai R5 tehnikaga.

Noormehed said neljapäeval Kunda kandis Hyundaiga läbida ka ligi poolsada testikilomeetrit ning on eesootavaks Viru ralliks valmis.

 «Väga tore oli jälle tagasi autos olla. Peale Rootsi rallit on paus olnud väga pikk ja vahepealsel ajal pole kordagi õnnestunud võistlusautoga sõita. Veidi põnevamaks tegi olukorda ka kindlasti see, et sõitsime uue autoga. Hyundai i20 R5 üllatas positiivselt. Usun, et saime mõnusa tunde tagasi, millega on hea tulevale Viru rallile vastu minna,» sõnas Roland Poom enne eesootavad kodurallit.

Viru ralli 2020 start antakse laupäeva hommikul ning võistlejaid ootab ees seitse kiiruskatset ning 88,40 katsekilomeetrit. Viru ralli hooldusala on publikule suletud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles