Klopp astus häbiväärse kaotuse saanud Liverpooli kaitseks välja

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Jürgen Klopp (paremal) ja Mohamed Salah.
Jürgen Klopp (paremal) ja Mohamed Salah. Foto: Laurence Griffiths/NMC/Pool / EPA

Eelmisel nädalal Inglismaa meistritiitli kindlustanud Liverpool sai võõrsil Manchester Citylt kindlalt 0:4 lüüa. Punasärkide peatreener Jürgen Klopp astus meeskonna kaitseks välja. 

«Kui tahate lugu kirjutada selles suunas, et me polnud mänguks valmis, siis see on teie asi,» ütles Klopp ärritatult Sky Sportsile. «Nägin platsil suurepärast suhtumist ja võitlust. Me ei käitunud nagu võistkond, kes tuli eelmisel nädalal meistriks.»

Eilne allajäämine oli Liverpoolile 32 matšist alles teine. Sellele vaatamata edestatakse kuus vooru enne meistrivõistluste lõppu Cityt 20 punktiga. Kolmandat kohta hoidev Leicester jääb maha juba 31 silmaga. 

Klopi tüüritav võistkond kindlustas tiitli 25. juunil, mil Chelsea alistas 2:1 City. Pärast seda sai sotsiaalmeedias näha fotosid ja videoid pidutsevatest mängijatest. Peatreener lükkab aga ümber kõik jutud, et see viimast matši mõjutas.

«Kui maailmas leidub võistkond, kes meid niimoodi tuuseldada võiks, siis see on City,» märkis Klopp. «Meil puudus sujuvus, 50:50 olukordades olime veidi aeglasemad. Nemad kasutasid oma võimalused ära, meie mitte. Cityl on suurepärane meeskond.»

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles