Eurorahasid nooliv Trans loodab teist aastat järjest väiksele imele

Karl Juhkami
, reporter
Copy
Transi pallurid loodavad täna palliga naelapead tabada.
Transi pallurid loodavad täna palliga naelapead tabada. Foto: Liisi Troska / jalgpall.ee

Täna kell 16 pannakse Lilleküla staadion pall mängu Tipneri karikafinaalis. Kuigi väljakul lähevad vastamisi Tallinna Flora ja Narva Trans, jälgivad kohtumist pikisilmi ka Paide Linnameeskonna mehed, kes võivad asjaolude soodasl kokkulangemisel samamoodi õhtu lõpuks juubeldada. 

Nimelt lunastab Eesti karikavõitja koha eurosarjas, kuid kui Flora peaks täna trofee pea kohale tõstma, tabab euromängude saatus hoopis Premium liiga mullust neljandat meeskonda, kelleks ongi Paide. See aga tähendaks klubile 100 000 euro suuruse solidaarsusmakse asemel vähemalt 240 000 euro suurust boonust. 

Flora ja Trans on tänavu juba kolmel korral omavahel kohtunud. Narvas tõstis Superkarika pea kohale Flora, kes alistas piirilinna meeskonna 2:0 ning esimene omavaheline liigamatš lõppes Kreenholmi staadionil pealinnameeskonna 3:2 triumfiga, kui kohtumise lõpus lõi iluvärava Henri Järvelaid. Viimati kohtuti teisipäeval A. Le Coq Arenal, kui Premium liiga tabeli tipus oleva Flora hea hoog sai jätku 3:1 võiduga. Narva Transi näol on tegu valitseva karikakaitsjaga, kes suutis mulluses finaalmängus üle mängida Nõmme Kalju meeskonna.

Flora abitreener Joel Indermitte: «Karikafinaal on alati eriline ja uhke sündmus. Tore, et oleme sinna jõudnud ja nüüd on võimalus mängida karikavõidu peale. Ootame staadionile oma toetajaid ja loodame, et mängu lõpus saame koos nendega karika enda peakohale tõsta.»

Transi juhendaja Oleg Kurotškin: «Eesti karikafinaalis osalemine tähendab, et meil on võimalus sel hooajal trofee saada! Arvan, et poisid saavad aru selle sündmuse tähtsusest. Nägime Florat kolm päeva enne finaali ja arvatavasti meie vastane meid eriti enam üllatada ei saa. Meie aga tugevdatud koosseisus saame teha palju üllatusi!»

Narva mängija Nikita Mihhailov: «Laupäeval on meie jaoks väga oluline tunda väljakul meie fännide toetust. Karikafinaal on tähtis sündmus klubi ajaloos. Sel päeval on iga mängija valmisolek ülitähtis. Usun, et oleme võimelised karikat uuesti võitma!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles