Jürgen Klopp kritiseeris Premier League'i reeglit: kes selle küll välja mõtles?

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp.
Liverpooli peatreener Jürgen Klopp. Foto: Shaun Botterill/NMC Pool/PA

Liverpooli peatreener Jürgen Klopp kritiseeris Premier League’i reeglit, mille kohaselt saab mängija medali vaid juhul, kui on hooaja jooksul kaasa teinud vähemalt viies kohtumises.

Praegusel juhul jääksid ilma medalita Liverpooli andekad noormängijad Harvey Elliott, Neco Williams ja Curtis Jones, kellel on kirjas kaks kohtumist. Kuid Klopp ei kavatse pelgalt selle reegli tõttu mehi vägisi koosseisu lülitada. «Me ei anna Liverpoolis tasuta mänge,» ütles ta.

«Nad peaksid selle reegli ümber mõtlema. Kui aus olla, väärib jalgpallur juba ühe mängu eest medalit. Ma ei tea, kes selle viie mängu reegli välja mõtles. Kuulen sellest ausalt öeldes esimest korda ja minu arvates pole see hea reegel,» lisas sakslane.

«Kui inimesed ei saa aru, kui tähtis on iga meeskonna liige meistritiitli võitmisel, siis ma ei saa neid aidata. Kui oled mänginud, peaksid saama ka medali. Kui oled varuväravavaht ja ei saa piisavalt mänge kirja, peaksid ikka saama medali,» jäi Klopp oma arvamusele kindlaks.

Ühtlasi lubas Klopp, et kõik Liverpooli mängijad saavad autasu kaela. «Need poisid saavad 100 protsenti medali. Isegi, kui pean need ise valmistama.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles