Veebiseminar noortele: kas mänedžer tagab raha ja helge tuleviku?

Toimetas Ville Arike
Copy
Gerd Kanter.
Gerd Kanter. Foto: Ain Liiva / Virumaa Teataja

Kolmapäeval, 8. juulil kell 14 toimub sihtasutuse Noored Olümpiale tasuta veebiseminar, mille teemaks on «Kas spordimänedžer tagab raha ja helge tuleviku?»

Veebiseminaril intervjueerib olümpiavõitja Gerd Kanter Eesti päritolu jalgpalliagenti Malle Koidot, kes tegutseb juba 15 aastat Inglismaal, ning kergejõustikumänedžer Kadri Kallast.

Juttu tuleb spordimänedžeri tööst, milline on treeneri ja mänedžeri koostöö ning kas iga spordiala jaoks üldse leidub mänedžere. Lisaks saame teada, kui palju maksab spordimänedžeri teenus, mille põhjal mänedžerid kliente valivad ja kuidas seda ametit õpitakse.

Seminari vältel saab osalejatele esitada küsimusi.

«Spordimänedžeri amet kõlab küll glamuurselt, aga väga vähesed teavad tegelikult, mida see töö endast kujutab, millist kasu võib sportlasele tuua ning kellele teenus üldse kättesaadav on. Loodan, et kolmapäevase seminariga saame nii mõnegi sportlase kui ka treeneri jaoks kasulik olla ja neile selles vallas midagi õpetada,» sõnas sihtasutuse Noored Olümpiale üks asutajatest Paavo Pauklin pressiteate vahendusel.

Seminar on jälgitav SA Noored Olümpiale Facebooki lehel. Ürituse infot saab SIIT.

«Veebiseminaride eesmärk on teha nii Eesti kui ka teiste riikide paremad praktikad ja kogemused kättesaadavaks kõikidele Eesti sportlastele, treeneritele ning sportaslate lähiringkonnale. Nii on võimalik ka nendel, kes ei kuulu SA Noored Olümpiale stipendiaatide hulka, saada maailmatasemel nõu, soovitusi ning ka inspiratsiooni tippu jõudmiseks,» märkis Kanter.  

«Oleme spordisõpradega asutanud sihtasutuse Noored Olümpiale just sel eesmärgil, et anda veelgi kiirem tõuge Eesti noorsportlaste arengusse ning tuua innovatsiooni Eesti spordi korraldusse. Suve jooksul astuvad seminaridel üles nii sihtasutusega seotud tippspetsialistid, Eesti praegused ja endised tippsportlased kui ka välisriikides resideeruvad eksperdid. Seminarid on alati tasuta ning järelvaadatavad Noored Olümpiale Youtube kanalis või Facebooki lehel,» lisas Pauklin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles