Leedu vägilane on siirdumas Zeniti

Toimetas Ville Arike
Copy
Arturas Gudaitis.
Arturas Gudaitis. Foto: Claudio Grassi/Lapresse/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Leedu korvpallikoondise keskmängija Arturas Gudaitise ja Milano Armani teed on lahku minemas, vägilane on siirdumas Peterburi Zeniti.

Eelmisel hooajal esmakordselt Euroliigasse pääsenud Zenit üritas suure eelarve toel kokku saada korralikku koosseisu, kuid täienduste hankimine polnud kõige õnnestunum ning klubi kaotas VTB Ühisliigas näiteks kahel korral ka BC Kalev/Cramole. Uuel hooajal üritatakse paremini.

Täna teatati ametlikult lepingu allkirjastamisest varem Kaunase Žalgirises säranud ja viimati Barcelona ridadesse kuulunud mängujuhi Kevin Pangosega. Korvi alla on peatreener Xavier Pascual aga toomas Gudaitist. Tolle leping Armaniga kehtib küll veel ühe aasta, ent portaali Sportando teatel on Gudaitis sealt varem või hiljem lahkumas ja liitub Zenidiga.

Milanos jagas Gudaitis pikka aega enam-vähem võrdselt mänguaega ameeriklase Kaleb Tarczewskiga, kuid mullu suvel tulnud Ettore Messina käe all ei leidnud enam õiget kohta ja Tarczewski tõusis selgeks esitsentriks. Armani ka pikendas temaga lepingut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles