Ott Tänak: südantsoojendav oli näha Viru rallil nii palju pealtvaatajaid (1)

Christopher Krutto
Copy
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Fabien Dufour/Hyundai Motorsport GmbH

Valitsev maailmameister Ott Tänak (Hyundai) võttis laupäeval peetud Viru rallil kindla võidu ja tunnistas, et nii suurt publikut oli tore näha.

«Tavaliselt märkad sa Eestis kohalikel üritustel mõndasid inimesi vaatamas, aga sa ei näe neid majadest välja tulemas, kui katsetele sõidad. Südantsoojendav oli vaadata, kuidas vanaemad ja vanaisad tulid lapselastega majadest välja, et näha mis toimub,» rääkis Tänak portaalile Dirtfish.

«Inimesed on kaua istunud karantiinis ja nende jaoks oli tore näha midagi teistsugust. Ma arvan, et kõigil oli tore päev,» lisas valitsev maailmameister.

Saaremaalt pärit rallisõitja tunnistas, et MM-etappidel tuleb publiku osas võtta kasutusele ettevaatusabinõud. «See on kõige tähtsam punkt, et saaks võistlemisega uuesti alustada. Me oleme praegu teises olukorras ja peame õppima sellega hakkama saama.»

«Koroonaviirus on ikka olemas ja me ei tea, millal sellega kõik on. Peame koroonaviirusesse suhtuma kui sõpra, kellega tuleb ilusti hakkama saada. Kui meil tulevad 20 kilomeetrised katsed, siis on ruumi inimesi hajutada,» lisas Tänak.

MM-sari saab alguse septembri alguses sõidetava Rally Estoniaga. Hetkel hoiab üldarvestuses esimest kohta kuuekordne maailmameister Sebastien Ogier (Toyota). Tänak asetseb viiendal kohal.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles