Vormelisõprade unelm ei täitu

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Paljud lootsid Sebastian Vettelit (vasakul) ja Lewis Hamiltoni järgmisel hooajal samas meeskonnas näha. Märgid näitavad aga, et nii ei lähe.
Paljud lootsid Sebastian Vettelit (vasakul) ja Lewis Hamiltoni järgmisel hooajal samas meeskonnas näha. Märgid näitavad aga, et nii ei lähe. Foto: Hoch Zwei Via Www.imago-images.de/imago Images/hochzwei/Scanpix

Mercedese juht Ola Kallenius tõmbas oma hiljutise sõnavõtuga vee peale paljude põrinafännide suurunistusele. Nimelt lausus soomlane, et Sebastian Vettelist ja Lewis Hamiltonist ei saa tuleval hooajal tiimikaaslased. 

Sakslasest neljakordne maailmameister lahkub hooaja lõppedes Ferrarist, mistõttu on hakanud ringlema kuulujutud, justkui võiksid nad järgmisest aastast Hamiltoniga Mercedeses unelmate meeskonna moodustada. Seda, et Vettel on võimalik variant, on öeldud varemgi, kuid nüüd otsustati tagatubades, et sakslast siiski reaalselt ei kaaluta. 

Esmalt võttis sel teemal enne hooaja avateppi sõna Mercedese vormelitiimi pealik Toto Wolff. «Vettel on hea sõitja ning ta peaks olema meie valikus, kuid Mercedese prioriteet on jätkata Lewise ja Valtteri [Bottasega],» lausus ta. 

Nüüd rääkis sama juttu ka Kallenius: «Me jätkame oma poistega. Mõistan, et see mõte oli Saksamaa fännidele väga põnev, kuid Lewis ja Valtteri on tippsõitjad kõrgeimail võimalikul tasemel. Jääme praeguste meeste juurde.»

Vormelihooajale lükati hoog sisse möödunud nädalavahetusel Austria GP-l, mille võitis Bottas. Juba reedel ollakse taas Red Bull Ringil kihutamas, kui sealsamas leiab aset hooaja teine osavõitlus, mis kannab Styria GP nime. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles