Toyota avalikustas esimesed plaanid, kus nende masinat enne hooaja taaskäivitamist näha võib

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Toyota Yaris WRC
Toyota Yaris WRC Foto: Red Bull Content Pool

Kuigi autoralli MM-karussellile lükatakse uuesti hoog sisse alles septembri alguses Eestis, ei tähenda see, et meeskonnad praegu niisama käed rüpes istuksid. Selle asemel käib hoopis hoolas planeerimine, millistel võidukihutamistel võiksid sõitjad võistlustunnetust ammutada.  

Valitsev maailmameister Ott Tänak oli üks esimesi, kes võistluspausi lõpetas, kui kihutas möödunud nädalavahetusel Viru rallil. Järgmisena kavatseb Hyundai eestlase saata augustis Itaalias toimuvale Alba rallile, kus talle pakub konkruentsi ka tiimikaaslane Thierry Neuville. 

Omad plaanid on ka Toyota rallitiimil ning vaikselt-vaikselt hakkavad needki päevavalgele tulema. Nimelt avalikustas tõusva päikese maa meeskond, et jaapanlane Takamoto Katsuta tuhiseb Toyota Yaris WRC-masinaga augusti alguses Soomes toimuval Kokkola rallil.

27-aastane Katsuta tegi oma debüüdi WRC-masinaga mullu, kui tuli Saksamaa MM-rallil kümnendaks. Lisaks on tal neljarattalist põrgulisest saanud taltsutada mullusel Hispaania ning tänavustel Monte Carlo ja Rootsi etappidel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles