Soomlasi hämmastab lõunaeestlaste ahnus: käitute väga rumalalt, see võib jääda Eesti esimeseks ja viimaseks WRC-ralliks (27)

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Mullune Rally Estonia.
Mullune Rally Estonia. Foto: Sille Annuk

Septembri esimesel nädalavahetusel Lõuna-Eestis peetav autoralli MM-etapp on seal kandis löönud majutuste hinnad meeletutesse kõrgustesse.  

Rallikeskuses Tartus, Otepääl ja mujal Lõuna-Eestis võib veel 4.–6. septembrini üksikuid ööbimispaiku leida, ent nende eest tuleb reeglina välja käia terve varandus. Soomlased on sotsiaalmeedias avaldanud sellise käitumise kohta kõvasti pahameelt. 

«Rally Estonia majutushinnad on ülikõrged. Võttes üks number tagant ära, saame umbes summa, mida küsitakse Soome MM-etapil,» säutsus rallihuviline PAAVO / PanteAlex Twitteris. «Eestlased käituvad praegu väga rumalalt. See võib viia selleni, et Eestis toimub tänavu MM-ralli esimest ja viimast korda.» 

Postituses on välja toodud näited Tartu lähistelt, kus kahelt inimeselt küsitakse kahe öö eest kuni 6550 eurot. Paljud on postitust laikinud, taaspostitanud ning kommentaariumis soomlasega nõustunud. Probleemi on sotsiaalmeedias esile tõstnud ka teised. 

Postimehe otsingu tulemused näitasid, et mugavuselt veidi kokku hoides on veel võimalik leida ka odavamaid lahendusi. Samas lähenevad näiteks mõne suurema maja rendihinnad 10 000 eurole. 

Rallihuvilistel ei tasu siiski pead norgu lasta, sest tõenäoliselt lisandub järgnevate nädalate jooksul Lõuna-Eestis kodumajutusi. 

«Teie poolt pakutav öömaja ei pea olema spetsiaalselt majutuseks kohandatud, aga eeldame, et see oleks ohutu, puhas, korras ja valmis külaliste vastuvõtmiseks. Selleks, et oma majutusvõimalusest teada anda, ei ole vaja teha muud, kui täita allolev ankeet ja jääda huvilisi ootama,» seisab Rally Estonia kodulehel. 

«Hindade määramisel palume teil jääda mõistlikkuse piiridesse – nii saame anda külalistele edasi sõnumi, et nad on Lõuna-Eestisse oodatud nii sel aastal kui ka järgmistel aastatel.»

Majutuskoht on võimalik lisada SIIT!

Kommentaarid (27)
Copy
Tagasi üles