Üllatuste õhtu: Flora teenis hooaja esimese kaotuse, Trans sai viimaks punni eest (1)

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Viljandi Tuleviku pallurid Pavel Marin (vasakul) ja Kristjan Kask.
Viljandi Tuleviku pallurid Pavel Marin (vasakul) ja Kristjan Kask. Foto: Marek Tiits

Eesti jalgpalli meistrivõistluste 11. voorus sündis kaks üllatust: liider FC Flora sai hooaja esimese kaotuse, Narva Trans omakorda esimese võidu, kuid omavahel vastamisi poldud. 

Eelnevast kümnest matšist üheksa võitnud ja vaid ühe viigistanud Flora jäi kaotusseisu juba 26. minutil, mil täpne oli Kristjan Kask. Külalistel ei kulunud kaua, et viigini jõuda, 34. minutil realiseeris penalti Rauno Sappinen. 

Koduperemehed polnud aga oma viimast sõna öelnud. Teise poolaja alguses saatis Kask Flora võrku teise palli ning sellest piisas, et valitseva meistri vastu mesimagusad kolm punkti teenida. Ühtlasi lähenes Viljandi jõudsalt esinelikule. 

Väiksemat sorti üllatus sündis ka Tartus, kus kohalik Tammeka pidi tunnistama Tallinna Legioni 3:1 paremust. Viimastele oli see hooaja teiseks võiduks, millega tõusti hoobilt ka taaralinlaste kannule.

Medalite eest võitlev FCI Levadia ei jätnud võõral väljakul võimalust Tallinna Kalevile. Rohesärgid kostitasid võõrustajaid nelja väravaga. 

Õhtu viimases matšis alistas Trans koduplatsil 1:0 Paide Linnameeskonna. Matši ainsa värava lõi Chinedu Charles Geoffrey 20. minutil.

Transil kulus 11 matši, et esimene võit teenida. Varasemast kümnest kohtumisest kaotati seitse ja viigistati kolm. Viimasest kohast see neid veel aga ei päästnud. 

Tabeliseis: 

Standings provided by SofaScore LiveScore
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles