Kyrgios nimetas tennisestaaride sõnasõjas konkurente kartuliteks

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Nick Kyrgios
Nick Kyrgios Foto: Hannah McKay/REUTERS

Austraalia tennisist Nick Kyrgios pidas Twitteris sõnasõda konkurendi Dominic Thiemiga, kes astus omakorda välja sakslase Alexander Zverevi kaitseks.

Kyrgios on oma sõnavõttudes olnud kriitiline nende tennisistide vastu, kes osalesid Novak Djokovici korraldatud Aadria tuurist. Mäletatavasti haigestus turnee kahel osavõistlusel kümmekond inimest koroonaviirusesse.

Võistlustest võtsid osa nii Thiem kui ka Zverev. Viimane käitus aga silmakirjalikult, kui teatas pärast turniiri, et viibib järgmised kaks nädalat karantiinis, ent pidutses kuus päeva hiljem rahvarohkes kohas. Juba siis sai sakslane läbi sotsiaalmeedia Kyrgiose käest peapesu.

See ajas omakorda endast välja Thiemi, kelle hinnangul pole Kyrgios just kõige õigem mees teisi kritiseerima. «Jah ta tegi vea, kuid ma ei saa aru, miks nii paljud nüüd selle kohta sõna võtavad. Kyrgios on ka ise palju vigu teinud. Ta võiks teiste kritiseerimise asemel ise korralikuks hakata,» ütles austerlane.

See kommentaar valas õli tulle. Nimelt ei saa Kyrgios aru, kuidas saab keegi võrrelda reketite lõhkumist teiste tervise ohtu seadmisega. «Millest sa räägid? Vigadest nagu reketi lõhkumine. Ropendamine? Mõne matši äraandmine, mida on ka kõik teised teinud,» alustas ta.

«See lihtsalt näitab, et olukord on Thiemi, Zverevi ja Djokovici jaoks nali. Kaks neist peavad globaalse pandeemia ajal pidu nagu kartulid. Inimesed kaotavad lähedasi ja sõpru. Samal ajal kaitseb Thiem teda «eksimuse» eest. Need kutid on tennisetipud,» andis austraallane mõista, et sportlased on paljudele eeskujuks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles