Video Paul Aron osales vormel Renault Eurocup sarja debüüdil ohtlikus avariis, peakaitse päästis eestlase halvimast

Postimees Sport
Copy
Paul Aron
Paul Aron Foto: Mercedes-AMG / Facebook

Mercedese noorteprogrammi kuuluv 16-aastane Paul Aron (ART Grand Prix) tegi täna debüüdi vormel Renault Eurocup sarjas, kuid pidi esimese sõidu pooleli jätma.

Täna peeti Itaalias Monza ringrajal Renault Eurocup sarja avasõit, mille võitis argentiinlane Franco Colapinto (MP Motorsport). Kvalifikatsiooni 13. jäänud eestlase sõit lõppes juba 6. ringil.

Aron oli oma vormeliga sisekurvis, kuid MP Motorsporti sõitja Joey Alders proovis ennast siiski sinna vahele pressida. Ometigi rajal ruumi piisavalt ei leidunud ja hollandlane sõitis Aronile küljepealt sisse.

Olukord oleks võinud lõppeda traagiliselt, kuna kokkupõrke tagajärjel paiskus Aldersi vormel õhku ja maandus eestlase sõiduki peal. Õnneks tegi halo nimeline peakaitse oma tööd ja ei lasknud hollandlase masinal Eesti vormelisõitjale peale vajuda.

Video avariist:

Eelmisel aastal tegi Aron Prema Powerteami värvides tegusid Saksamaa ja Itaalia F4-sarjades. Itaalias sai noor vormelisõitja aasta parima uustulnuka tiitli ja üldkokkuvõttes kolmanda koha. Saksamaal oli ta uustulnukatest teine ja kokkuvõttes seitsmes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles