Juba korra avalikus kohas ennast rahuldanud profijalgpallur patustas taas

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Farid El Melali
Farid El Melali Foto: Norbert Scanella via www.imago-images.de/imago images/PanoramiC/Scanpix

Prantsusmaa jalgpalli kõrgliigaklubi Angers'i poolkaitsja Farid El Melali võeti selle aasta numbri sees juba teist korda vahi alla, kui ta jäi vahele avalikus kohas enese rahuldamisega. 

23-aastane Alžeeria koondislane jäi esimest korda avaliku käsikiimlemisega vahele mai keskel ning selle süüdistuse on ta ka omaks võtnud. 

Nüüd jäi pallur sama tegevusega vahele ka teist korda ning süüdimõistmise korral võib El Melalit lisaks rahatrahvile (kuni 15 000 eurot) oodata ka reaalne vabadusekaotus (kuni aasta). 

Küll pole veel selge, kas teine süütegu leidis aset enne või pärast maikuist pattu. 

Palluri advokaat, Sandra Chirac Kollarik, kommenteeris juhtunut järgnevalt: «Politsei küsitles sel kolmapäeval Farid El Melalit tema hiljutiste tegemiste osas, ta vastas neile küsimustele ja on valmis kohtu ette ilmuma.»

Angers'i klubi ei hakanud juhtunut osas uuesti sõna võtma. «Oleme sel teemal juba oma vaateid väljendanud. Ilmselgelt ei ühti säärane käitumine meie klubi vaadetega,» kulges napisõnaline teade, milles lisati, et hetkel oodatakse kohtu otsust.

Kolmel korral ka Alžeeria koondist esindanud El Melali liitus Angersiga 2018. aasta suvel ning on kahe aasta jooksul klubi eest väljakul käinud 26 kohtumises.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles