Venemaal suri hokimängija, keda üritas arst elustada nuuskpiirituse, vee peale valamise ja hoopidega

Postimees Sport
Copy
Leinaküünal. Pilt on illustratiivne
Leinaküünal. Pilt on illustratiivne Foto: unsplash.com

Venemaal lahkus meie seast 23-aastane jäähokimängija Pavel Krutõi, kes suri treeninglaagri ajal. Noormees müttas jääl meie idanaabrite tugevuselt teises liigas VHLis, esindades Južnõi Urali Orskinit.

VHLi kaudu saadetud teates öeldi, et Krutõi tundis end halvasti ning tiimiarst andis talle esmaabi. Hiljem viidi mängija kiirabiga haiglasse, kus ta ka suri. Esialgne surmapõhjus on vereklomp.

Venemaa ajaleht Sport-Express kirjutas juhtunust põhjalikumalt. Väljaande sõnul pidi Krutõi koos kolleegidega jooksma treeninglaagri esimesel päeval kuuma ilma käes maastikul. Paljudel sportlastel tõusis pulss kuuma ilma ja raske pingutuse tõttu 200 löögini minutis, kuid meeskond ei teinud sellest välja.

Sport-Expressi andmeil kukkus Krutõi jooksmise ajal mitu korda pikali, kuid suutis end püsti ajada. Lõpuks kaotas ta siiski teadvuse ning kiirabi kohale jõudmiseks kulus 30 minutit. Väljaande sõnul oli tiimiarsti esmaabi kehv: tohter andis mängijale nuuskpiiritust, valas talle vett peale ning andis tema näopiirkonnale hoope.

Eelmisel hooajal mängis ründajana tegutsenud Krutõi Karaganda Sarõarkas ning tõi 32 kohtumises 11 resultatiivsuspunkti, lüües neli väravat ja andes seitse resultatiivset söötu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles