NBA üks suuremaid staare: nakatusin koroonaviirusse

Henry Lääne
, reporter
Copy
Russell Westbrook.
Russell Westbrook. Foto: Mary Altaffer/AP

Maailma tugevaima korvpalliliiga NBA üks paremaid pallureid Russell Westbrook andis sotsiaalmeedia kaudu teada, et nakatus koroonaviirusse.

31-aastane spordistaar ütles, et andis positiivse proovi veidi enne seda, kui tema leivaisa Houston Rockets lahkus Orlandosse, kus mängitakse NBA hooaeg lõpuni. «Tunnen end hästi, olen karantiinis ja ootan pikisilmi meeskonnakaaslastega liitumist,» lisas Westbrook.

Ameeriklase kõrval on koroonaviirus NBAs tabanud mitut teist tähte. Näiteks on haiguse üle elanud kahekordne liiga tšempion Kevin Durant ja kahekordne aasta kaitsemängija Rudy Gobert.

191 cm pikkune Westbrook on tuntud oma kolmikduublite poolest ning viimasel kolmel NBA põhihooajal on tema keskmisteks näitajateks jäänud kahekohaline arv nii punktides, lauapallides kui ka tulemuslikes söötudes.

Karjäärile sai suurepärase füüsilise võimekuse poolest tuntud Westbrook tuule tiibadesse Oklahoma City Thunderis, kes valis ta 2008. aasta noormängijate valikus ehk draft'is neljanda pallurina. Rocketsiga liitus jänki mullu.

Lisaks edukale individuaalsele karjäärile on Westbrook kogenud häid tulemusi USA koondisega. Ta on Londoni olümpiavõitja ja 2010. aasta maailmameister.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles