Foto ⟩ Koroonakahtlusega Eesti jalgpallikoondislane naasis treeningutele

Postimees Sport
Copy
Erik Sorga (50).
Erik Sorga (50). Foto: DC United

Eesti jalgpallikoondise ründaja Erik Sorga koduklubi DC Unitedi kohtumine USA kõrgliigas lükati positiivse koroonaproovi tõttu edasi ning kahtlustati, et nakatunud mängijaks osutus just meie mees. Ilmselt oli tegemist siiski valeprooviga või kellegi teisega, sest Sorga jagas mõnikümmend minutit tagasi sotsiaalmeedias pilti, kus ta on tagasi treeningul.

Sorga viis kahtluse alla tõik, et kui tuli teade positiivsest proovist ja mängu edasilükkamisest, kadus Unitedi koosseisust just sel talvel FC Florast lombi taha siirdunud kesktormaja.

Unitedi tegevustega peensusteni kursis olev Washington Posti ajakirjanik Steven Goff teatas, et üks pallur on positiivse proovi andnud, kuid klubi ei soovinud midagi kommenteerida. Kuna Sorga polnud suurepäraselt informeeritud žurnalisti andmeil vigastatud, lisas ka see kahtlust. Eile hilisõhtul säutsus Goff Twitteris, et tegu võis olla valeposiitivse testiga. 

Eile toimuma pidanud kohtumine Unitedi ja Toronto peeti täna õhtul. Ehkki Kanada tiim läks 2:0 juhtima ning mängis teise poolaja ühemehelises enamuses, suutis United 84. ja 90+1. minuti väravatest viigi välja võidelda. Sorga ei kuulunud koosseisu.

21-aastane Sorga tõusis mullu ereda komeedina Eesti jalgpallitaevasse, aidates Flora Eesti meistriks ning lüües pika puuga parima väravakütina 31 tabamust. United maksis Eesti koondises kuue mänguga ühe värava löönud palluri eest väidetavalt 450 000 eurot. USA kõrgliigas on ta osalenud ühes kohtumises.

Erik Sorga andis Instagramis teada, et naasis treeningutele:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

? I’m Back ?

A post shared by Erik Sorga (@erik_sorga) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles