Matš Argentinaga muutis Islandi vutikoondislase elu: mult küsiti, kas annetaksin spermat

Henry Lääne
, reporter
Copy
Islandi jalgpallur Rurik Gislason.
Islandi jalgpallur Rurik Gislason. Foto: Oliver Zimmermann/imago images / foto2press

Islandi jalgpallur Rurik Gislason meenutas, kuidas üks kohtumine tunamullusel MMil muutis ta hoobilt varasemast oluliselt populaarsemaks.

Island kohtus Venemaal toimunud turniiril D-alagrupi kohtumises 16. juunil Argentinaga, kellega tehti 1:1 viik. Gislason sai mängu 63. minutil, vahetades välja Johann Berg Gudmundssoni.

Gislason rääkis nüüd taskuringhäälingu saatejuhile Sölva Tryggvale, et pärast matši tõusis tema Instagrami konto jälgijate arv meeletult ning eriti palju sai ta uusi jälgijaid Lõuna-Ameerikast. Usutavasti oli «süüdi» Gislasoni välimus, kuna pärast mängu nimetati teda Ladina-Ameerika meedias MMi kõige ilusamaks palluriks.

«See oli minu elus väga huvitav aeg. Sain igasuguseid sõnumeid ja soove, näiteks küsiti, kas oleksin nõus olema spermadoonor,» meenutas 32-aastane Gislason nüüd.

Enne MMi oli Gislasoni Instagrami kontol 30 000 jälgijat, kuid pärast mängu Argentinaga tõusis arv 250 000 võrra. Praegu on tal peaaegu 819 000 jälgijat ning keskväljamees tunnistas, et teenib sotsiaalmeedia postitustega rohkem kui jalgpalliga.

Pärast MMi läks poolkaitsja Miamisse puhkama, mis asub küll USAs, kuid kus on suur lõunaameeriklaste kogukond. «Oli väga eriline tunne olla väljaspool Islandit ja kogeda staaritunnet,» lisas vutimees.

Islandi pealinnast Reykjavikist pärit Gislason on koondist esindanud 53 korda ja löönud kolm väravat. Viimased kaks hooaega pallis ta Saksamaa tugevuselt teises liigas, esindades Sandhausenit, kuid on praegu leivaisata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles