Tottenhami jalgpalluri venna mõrvanud kriminaal võeti vahi alla

Christopher Krutto
Copy
Serge Aurier.
Serge Aurier. Foto: Vince Mignott via www.imago-images.de/imago images/PRiME Media Images

Tottenhami jalgpalliklubi esindava Serge Aurieri venna mõrvanud isik on võetud politsei vahi alla.

26-aastast Christophe Aurieri tulistati Toulouse’is asuva ööklubi lähistel. Noormees viidi haiglasse, kuid tal ei õnnestunud eluga pääseda.

Nüüd on kohalik prokuratuur kinnitanud, et mehe mõrvar on vahi alla võetud. Prantsusmaa väljaanne L’Equipe kirjutab, et kurjategija andis ennast teisipäeva õhtul ise politseile üles.

Pärast mõrva avaldas jalgpallurile kaastunnet ka koduklubi. «Klubi peab suure kurbusega tõdema, et uudised Serge Aurieri venna surmast esmaspäeva hommikul on tõesed. Kõik klubi liikmed saadavad siirad kaastundeavaldused Serge'ile ja tema perele. Meie mõtted on nendega,» seisis sotsiaalmeedia postituses.

Prantsusmaa meedia kirjutab, et kahe mehe vahel puhkes armutüli naise üle ja seetõttu kahetsusväärne vahejuhtum aset leidiski. Lisaks on mitmed meediaväljaanded kirjutanud, et Christopher Aurier oli Prantsusmaa politseinikele tuttav

Christopher mängis sarnaselt vanema venna Serge’iga jalgpalli, kuid ei suutnud tipptasemel läbi lüüa. Viimati esindas ta Toulouse’i Rodeo meeskonda, mis pallib Prantsusmaa viiendas liigas. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles