VIDEO Leedu korvpallikoondis valmistub matšiks Eestiga vutti tagudes

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Edgaras Ulanovas (paremal) väravat tähistamas.
Edgaras Ulanovas (paremal) väravat tähistamas. Foto: Kuvatõmmis

Leedu korvpallikoondis otsis suvistele treeningutele vaheldust, pidades maha väravaterohke jalgpallimatši.

Palanga staadionil läksid vastamisi mängijad ning koondise treenerid ja muu taustatiim. Leedu meedia andmetel oodati vutilahingut juba pikka aega.

«Üksteise töötlemine on käinud juba terve nädala. Survestasime nii vaimselt kui ka füüsiliselt. Edgaras Ulanovas mängib tõesti hästi jalgpalli, see on murekoht. Kõige hullem on aga see, et nad kõik jooksevad kiiresti,» ütles peatreener Darius Maskoliunas enne matši.

Tagamängija Mantas Kalnietis lisas omalt poolt: «Sihid on väga kõrged, me ei anna vastastele midagi ära. Austame treenereid, arste ja teisi, aga võitleme täiega. Võin ka platsil üht-teist ära teha, aga Ulanovas on meie parim.»

Kohtumise avavärava lõi küll abitreener Tomas Masiulis, kuid külma dušši järel mängijad elavnesid. Lõpuks teenisid pallurid kindla 10:4 võidu. 

«Hea emotsioonid! Arvan, et kõik ootasid seda õhtut, sest tänavu on harukordne võimalus jalgpalli mängida. Võistlemine oli väga mõnus,» märkis mitmel korral skoorinud Ulanovas. 

Mitmel korral vastaste kaitseliini üle jooksnud Rokas Jokubaitis lisas: «Võit tuli suurema vastupanuta, kuid oleme väga väsinud. Maksvusele sai meie nooruslikkus, hoidsime intensiivsust üleval. Väsitasime vastased ära. Lõpus jäid küll mõned võimalused realiseerimata, aga see enam ei lugenud. Emotsioonid on vaid head.»

Vaata videot vutilahingust:

Juba järgmisel nädalavahetusel (24.-26. juuni) tuleb Leedu koondis Tallinnasse, et mängida Saku suurhallis Eesti ja Lätiga Balti keti karikale. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles