Talendikas Russell avaldas tulevikuplaanid, mis Bottase tuju rõõmsamaks muudab

Karl-Joosep Küngas
Copy
George Russell.
George Russell. Foto: XPB/XPB Images/PA Images

F1 sõitjateturul on käsil kiired ajad ja mitmed võistkonnad palkavad tulevaks hooajaks piloote. Kuningliku mootorisarja üks andekamaid sõidumehi George Russell kinnitas, et jätkab ka tuleval hooajal Williamsi meeskonnas, lõpetades sellega spekulatsioonid üleminekust Mercedesesse.

Russelli kõrval keerab ka tuleval aastal Williamsi rooli kanadalane Nicholas Latifi ja mõlema mehe leping lõppeb 2021. aastal. «Jään Williamsisse ja kuulsite sellest esimesena just nüüd,» sõnas britt videokonverentsil enne Ungari GPd.

Russell kuulub endiselt Mercedese võistkonna nooreakadeemiasse ja on praegu nö laenul Williamsis. Kuna endiselt pole viimaste aastate valitseja Mercedes ühtki lepingut sõlminud, siis eeldati vaikselt, et Russell hõivab tuleval aastal ühe sõitjakoha nende tiimis.

Nõnda ei läinud ja mitmed allikad kinnitavad, et tegelikult on Mercedes suulise kokkuleppe sõlminud nii Valtteri Bottasega kui ka Lewis Hamiltoniga. Mehed on hooaega ka ideaalselt alustanud, sest MM-sarja üldliider Bottas võitis esimese etapi Austrias ning järgneval nädalavahetusel võidutses valitsev meister Lewis Hamilton.

«Ma ei ole pettunud, et Mercedes mulle sõitjakohta ei pakkunud. Claire Williams andis selgelt mõista oma otsusest mind meeskonda jätta, sest ta polnud valmis minust loobuma. Teen kõik endast oleneva, et tiimi arendada nii tänavu kui ka tuleval hooajal,» lõpetas Russell usutluse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles