NBA liidermeeskonna tähtmängijal avastati koroonaviirus

Karl-Joosep Küngas
Copy
Eric Bledsoe #6 on Giannis Antetokounmpo #34 kõrval Milwaukee Bucksi üks olulisemaid lülisid.
Eric Bledsoe #6 on Giannis Antetokounmpo #34 kõrval Milwaukee Bucksi üks olulisemaid lülisid. Foto: Rob Carr/AFP

Milwaukee Bucksi tugitala Eric Bledsoe andis teada, et tal on koroonaviirus. Mees loodab siiski peagi meeskonnale tiitlijahil abiks olla.

Viimased kolm hooaega Bucksi põhitagamehe kohuseid täitnud Bledsoe andis mõista, et tema koroonaviiruse test osutus positiivseks, kuid ta tunneb end siiski tugevana. «Tunnen end hästi ja loodan peagi korvpalli juurde naasta,» sõnas Bledsoe.

30-aastane tagamängija on Buckis edu üks olulisemaid lülisid. Tema tänavuse hooaja keskmised näitajad on 15,4 punkti, 4,6 lauapalli ja 5,4 resultatiivset söötu.

2010. aastal 18. NBAsse valitud Bledsoe on karjääri jooksul mänginud mitmes erinevas klubis. Los Angeles Clippersis alustanud korvpallur on veel lisaks Bucksile kandnud ka Phoenix Sunsi värve.

Milwaukee Bucks loodab tänavu lõpetada peaaegu 50 aastat kestnud ootused ja võita pärast 1971. aastat taaskord NBA meistritiitel. Selleks on neil ka suurepärane võimalus, sest enne mänguseisakut näidati NBAs parimat tulemust. 65 mängust võideti koguni 53 ning oldi sisuliselt kindlustamas idakonverentsi põhihooaja võitu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles