Erik Sorga lõpetas enam kui neli kuud kestnud mängupausi

Postimees Sport
Copy
Erik Sorga (50).
Erik Sorga (50). Foto: DC United

Eesti jalgpallikoondise ründaja Erik Sorga lõpetas enam kui neli kuud kestnud mängupausi, kui kuulus D.C. Unitedi algkoosseisu MLS-i eriturniiri kohtumises New England Revolutioni vastu.

Seoses koroonaviiruse pandeemiaga katkestati USA kõrgliiga MLS-i hooaeg märtsis pärast teist vooru. Kuna tavahooaja käivitamine USA pandeemilise olukorra tõttu võimalik pole, on meeskonnad koondatud Floridasse, kus mängitakse kuu aja pikkune turniir «MLS is Back». D.C. United oli C-alagrupi esimeses mängus teinud 2:2 viigi Toronto FC-ga. Reedel kohtuti Revolutioniga ja tehti taas viik, sedapuhku skooriga 1:1, kirjutab portaal Soccernet.ee.

Avakohtumise vahele jätnud Sorga kuulus seekord meeskonna põhikoosseisu, aga vahetati pärast esimest poolaega Ulises Segura vastu välja. See oli Sorga esimene ametlik võistluskohtumine pärast 7. märtsi, kui ta tegi D.C. Unitedi eest debüüdi.

Kohtumise väravad sündisid teisel poolajal, 52. minutil viis Adam Buksa Revolutioni juhtima, aga 73. minutil Federico Higuain viigistas. D.C. United on kahe vooru järel C-alagrupis kahe punktiga kolmandal kohal.

Loe pikemalt Soccernet.ee-st.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles