Vettel: Ferrari on Ungaris palju parem

Christopher Krutto
Copy
Sebastian Vettel.
Sebastian Vettel. Foto: HOCH ZWEI/Pool/COLOMBO IMAGES/HOCH ZWEI/Pool/COLOMBO IMAGES

Vormel 1 sarjas Ferrari meeskonda esindav sakslane Sebastian Vettel ütles pärast Ungari GP kvalifikatsiooni, et Ferrari on võrreldes Austrias peetud võidusõitudega palju parem.

Vettel ja tema tiimikaaslane Charles Leclerc lõpetasid kvalifikatsiooni vastavalt viiendal ja kuuendal kohal. Tegu oli tänavusel hooajal esimese korraga, kui mõlemad Ferrari piloodid viimasesse kvalifkatsioonivooru jõudsid.

«Ma arvan, et vormel on võrreldes eelmise nädalavahetusega palju parem,» ütles neljakordne maailmameister. «Esimest korda olid meil mõlemad masinad kolmandas kvalifikatsioonivoorus. Austria rada ei sobinud meile väga ja me kaotasime sirgetel tohutult aega. Siin on palju rohkem kurve, kus me saame seda tagasi teenida.»

«Masin oli paremini tasakaalus ja me oleme oma Racing Pointile, Red Bullile ja McLarenile lähemal, mis on positiivne. Peame samas tempos jätkama ja ainuke, mis praegu loeb, on homne sõit,» lisas Vettel.

Sakslase tiimikaaslane Leclerc nõustus temaga. «Palju parem tunne on, viies ja kuues. Ma usun, et meie võistluskiirus on kvalifikatsioonikiirusest parem. Loodetavasti teenime homme meeskonnale häid punkte.»

«Sellel rajal pole palju sirgeid ja me oleme kurvides päris kiired. See peaks meile nädalavahetusel eelise andma. Peame nägema, kas saame vormeli sirgetel natuke kiiremini liikuma,» lisas Leclerc.

Ungari GP sõit algab homme kell 16.10 ja Postimees hoiab lugejaid kursis otseblogi vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles