Verstappen vihastas konkurendi kommentaari peale ja soovitas tal keskenduda oma tegemistele

Karl-Joosep Küngas
Copy
Red Bulli sõitja Max Verstappen.
Red Bulli sõitja Max Verstappen. Foto: HOCH ZWEI/Pool/COLOMBO IMAGES/HOCH ZWEI/Pool/COLOMBO IMAGES

Red Bulli vormelipiloot Max Vertappen otsustas anda vastulause Williamsi sõitjale George Russellile, kes tema meeskonna tegemisi kommenteeris.

Russell otsustas pärast Ungari GP kvalifikatsiooni kommenteerida oma sõbra ja pikaajalise konkurendi, Alexander Alboni olukorda Red Bulli meeskonnas. Tänast võidusõitu Ungaris peab Albon alustama alles 13. kohalt, sest masin polnud rohkemaks suutlik. Teda edestas isegi kehvema masinaga sõitev Russell isiklikult, kes täpselt tema eest stardib.

«Mul on temast väga kahju, kuna praegu paistab, et ta ei oskagi sõita. See pole nii, kuna ta on võitnud igas sarjas, kus osalenud. Ma ei tea, mis tema meeskonnas toimub, kuid nad peavad kiiresti asjad korda saama,» saatis Russell Red Bullile terava sõnumi.

Selline kommentaar ei meeldinud Red Bulli esisõtjale Max Verstappenile, kes sarnaselt Russellile Albonit juba ammu tunneb. «Esiteks ei tea George mitte midagi, mis meie meeskonnas toimub ja seega tuleks tal rohkem enda tegemistele keskenduda. Pole vaja teistest sedasi rääkida,» sõnas Verstappen.

Siiski on Russellil ka veidi õigus, sest Red Bull pidi just Ungaris olema Mercedese suurim konkurent ja võib-olla ka alistaja, kuid sellest ollakse väga kaugel. Verstappen ise alustab tänast GP-d seitsmendalt kohalt ja võitmine on väga keeruline. «Tulemused pole tõesti head ja auto ei liigu miskipärast. Loodetavasti on see meie kõige kehvem nädalavahetus sel hooajal,» lõpetas hollandlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles