FIA boss kohtus Michael Schumacheriga ja edastas positiivse teate

Copy
Jean Todt koos Michael Schumacheriga.
Jean Todt koos Michael Schumacheriga. Foto: LUCA BRUNO/AP

Rahvusvahelise Autospordiliidu (FIA) pealik Jean Todtil oli võimalus eelmisel nädalal kohtuda vormelilegendi Michael Schumacheriga, kes on endiselt haiglavoodis, kuid edusamme oli märgata.

«Nägin Michaelit eelmisel nädalal ja ta jätkab võitlust. Loodan, et maailm näeb peagi teda taas. Nii ta ise kui ka tema perekond teevad selle nimel kõike,» selgitas Todt enne Ungari F1 etappi.

See, mis olukorras Michael Schumacher tegelikult on, pole täpselt teada. Ta viibib oma kodus Šveitsis spetsiaalselt tema jaoks ehitatud haiglas, kus tema seisund avalikuse ees saladuses on püsinud.

74-aastane Todt oli Schumacheriga üsna lähedane juba sakslase karjääri ajal. Nad töötasid koos ka kui seitsmekordne F1 maailmameister aastatel 1996-2006 Ferraris sõitis. 

Todtilt uuriti veel ka, et keda ta peab läbi aegade parimaks sõitjaks. Enim MM-tiitleid on just Schumacheril, kuid tänavu on Lewis Hamiltoni võimalus sakslasega samale pulgale tõusta. «Armastan Michaelit, kuid on võimatu öelda, kes on kõige parem. Varasemalt on sõitnud hästi nii Juan Manuel Fangio, Jim Clark, Ayrton Senna ja Michael. Saab ainult öelda, kes on oma põlvkonna parim ja nõnda võib nii Michaeli kui ka Hamiltoni pidada parimaks,» selgitas Todt.

Tagasi üles