Algkoosseisu kuulunud Tunjov ei suutnud SPALi väljalangemisest päästa

Toimetas Karl Juhkami
Copy
SPALi poolkaitsja Georgi Tunjov.
SPALi poolkaitsja Georgi Tunjov. Foto: Kuvatõmmis videost.

Eelmisel nädalavahetusel esimest korda Itaalia jalgpalli kõrgliigas algkoosseisu kuulunud Georgi Tunjov jooksis SPALi eest algrivistuses platsile ka täna. Paraku lõppes õhtu eestlase jaoks aga nukrates toonides: 1:2 allajäämine tähendab, et tuleval hooajal palliv Tunjovi koduklubi saapamaa esiliigas. 

Ometi oli SPAL see, kes Bryan Dabo abil 42. minutil mänguskoori avas. Kuigi Brescia soomlasest puurilukk Jesse Joronen suutis burkinfasolase esimese ürituse tõrjuda, põrkus pall vastu Dabo põlve, kust see omakorda üle väravajoone veeres. 

Avapoolaja lõpus oli ka Tunjovil hea võimalus väravavõrk sahisema panna, kuid eestlase üle-puusa-üritus tuhises napilt tagant postist mööda.

Sofascore.com'i hinnang Tunjovi mängule:

Sofascore.com'i statistiline hinnand Georgi Tunjovi mängule.
Sofascore.com'i statistiline hinnand Georgi Tunjovi mängule. Foto: Sofascore.com

Brescia tuli teisel poolajal väljakule kindla sihiga viik jalule seada ja see neil ka õnnestus, kui 69. minutil lõi oma karjääri esimese Serie A värava tšehh Jaromir Zmrhal. Kolm minutit hiljem sahises uuesti SPALi väravavõrk, kuid videokohtuniku abiga too tabamus siiski tühistati. 

See 87. minutil välja vahetatud Tunjovi ja tema kamraade aga ei päästnud, sest kohtumise kolmandal üleminutil oli taas täpne Zmrhal, kes Bresciale 2:1 võidu päästis. 

Tänane kaotus tähendab, et ühtlasi minetas SPALi klubi neli vooru enne hooaja lõppu kõik võimalused kõrgliigasse püsima jäämiseks. 

Standings provided by SofaScore LiveScore
 
 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles