Valitsev Eesti võrkpallitšempion loobub rahalistel põhjustel senisest peatreenerist

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Kristjan Kais (keskel) oma hoolealustele näpunäiteid jagamas.
Kristjan Kais (keskel) oma hoolealustele näpunäiteid jagamas. Foto: Margus Ansu

Eesti naiste võrkpalli üks lipulaevadest Tartu Ülikool/Bigbank otsustas rahalistel põhjustel loobuda senise peatreeneri Kristjan Kaisi teenetest. 

«Koroonaviiruse levikust tingitud kriisi tõttu langeb naiskonna eelarve märgatavalt ja me ei saanud Kristjanile enam uut lepingut pakkuda,» ütles klubi mänedžer Hendrik Rikand portaalile Võrkpall24.ee.

Samuti toimub vangerdusi mängijateosakonnas: kindlasti lahkuvad tänavune rünnakuliider Kadi Kalm, Soome kõrgliigasse siirdunud Indrik Kiisk, teistkordselt emaks saav Kerttu Lääne ja Ann Starkopf. Küsimärgid on õhus ka senise põhisidemängija Liis Noormetsa osas.

Sellest hoolimata jätkab klubi lisaks Eesti liigale tegutsemist ka Balti liigas. «Eesti meistrivõistluste nelja või viie mängu pärast poleks mõtet seda asja teha,» sõnas Rikand, kellest saab suure tõenäosusega ka klubi järgmine juhendaja. 

2018-19 hooaja eel Andrei Ojametsalt teatepulga üle võtnud Kais suutis pooleteise hooajaga Tartusse tuua ühe Eesti meistritiitli ning karikavõidu. Kuna tänavu koroonaviiruse tõttu Eesti meistritiitlit välja ei mängitud, on TÜ/Bigbank ka valitsev tšempion. Detsembris toimunud Eesti karikafinaalis tuli Kaisi hoolealustel tunnistada aga TalTech/Tradehouse'i paremust.

Loe edasi Võrkpall24.ee portaalist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles