Rally Estonia leidis endale uue suurtoetaja (1)

Postimees Sport
Copy
Ott Tänak Rally Estonial.
Ott Tänak Rally Estonial. Foto: Jaanus Ree

Maailma juhtiva metallijäätmete käitleja CRONIMET gruppi kuuluv CRONIMET Nordic on 2020 aasta FIA autoralli maailmameistrivõistluste etapi Rally Estonia suurtoetaja.

Sarnaselt teiste Rally Estonia suurtoetajate ja koostööpartneriga on ka selles koostöös oluline roll sarnastel vaadetel ja uute võimaluste ning lahenduste leidmisel, mis loob maksimaalse väärtuse nii CRONIMETi kui Rally Estonia jaoks.

Cronimet Nordic juhatuse liige Eva Pedjak: «CRONIMET grupi üheks eemärgiks on juurutada ühiskonnas vastutustundlikumat loodusressursside kasutamist ja näeme, et koostöös Rally Estoniaga saame seda sõnumit veelgi jõulisemalt levitada. Varasemalt on CRONIMET  toetanud abivajajaid lapsi ja kultuuriüritusi eesmärgiga luua ühiskonnas lisandväärtust. Rally Estonia on vaieldamatult 2020. aasta suursündmus, mis seob rahvast ning pakub tööd ja rõõmu paljudele Eesti inimestele. Meil on heameel olla selle ajaloolise sündmuse juures suurtoetajana.»

Rally Estonia kommertsdirektor Tarmo Hõbe: «Esimest korda Eestis toimuva WRC etapi, Rally Estonia jaoks on oluline väärtus, mida me suudame pakkuda oma koostööpartneritele ja vastupidi. Hindame kõrgelt CRONIMETi panust ja eesmärki juurutada ühiskonnas vastutustundlikumat loodusressursside kasutamist. Ka autorallis ja autospordis laiemalt on keskkonnasäästlikus väga oluline ja siin on mitmeid ühiseid kokkupuutepunkte.»

Rally Estonia on esmakordselt Eestis toimuv FIA autoralli maailmameistrivõistluste etapp, mis sõidetakse 4.-6. septembril Tartu, Otepää, Elva, Kanepi ja Kambja teedel.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles