Rain Veideman nädalavahetuse Balti matšidest: tulgu või 12 LeBron Jamesi vastu, mängida on vaja

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Rain Veideman palliga.
Rain Veideman palliga. Foto: Sander Ilvest

Eesti korvpallikoondise üks kogenumaid, Rain Veideman tunnistas, et nädalavahetusel peetava Balti keti karika turniiril Läti ja Leedu vastu tal otseseid ootusi pole. 

«Ütleme nii, et päris majade või autode peale mäng ei käi. Sõpruskohtumised, eks nemad samamoodi nagu meie vaatavad, mis seisus nad on. Peaasi, et suudaks normaalset korvpalli mängida,» ütles Veideman Postimehele. 

Kuigi mõlemal vastasel on kõvasti materjali, tulevad vähemalt paberil Tallinnasse kaks täiesti erineval tasemel tiimi. Lätlased on mehitatud eelkõige Eesti-Läti liiga palluritega, Leedu võistkonnast leiab kamaluga Euroliiga mehi. 

«Vahet pole, tulgu või 12 LeBron Jamesi vastu, mängida on vaja. Eks näis, ma ei oska praegu midagi öelda ega oodata. Teeme ära, eks siis selgub, mis sai,» lisas 28-aastane tagamängija.

Viimased hooajad peamiselt Itaalia esiliigas mütanud Veideman kasutas koroonaviirusest tekkinud pausi pigem puhkamisele, hoides end siiski aktiivsena. Korvpallikodus lõi ta kaasa esimesel nädalal, liitudes eelseisvate matšide ettevalmistuseks taas meeskonnaga. 

«Täitsa tipp-topp. Päris selliseid vendi polnud, keda esimest korda näinuks. Aga kõik on kihvtid kujud. Tore, et enamus mängivad välismaal ja saavad häid kogemusi. Kõrvalt on näha, et tööd on tehtud kõvasti,» arutles Veideman, kes korvpallikodu ideed igati pooldab.

Tuleva hooaja osas koondise ühel põhitegijal midagi kindlat veel paigas pole, kuid... «Midagi on... Kodust ja väljast, mõlemad võimalused on õhus,» teatas Veideman salapäraselt.  

Eesti korvpallikoondis kohtub Saku suurhallis reedel Leeduga ning pühapäeval Lätiga. Mõlemad matšid algavad kell 19.30. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles