Premier League’i tõusva Leeds Unitedi soovinimekirjas on kaks superstaari

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Zlatan Ibrahimovic.
Zlatan Ibrahimovic. Foto: Jonathan Moscrop/Sportimage/PA Images

Uuest hooajast Inglismaa kõrgliigas mängiv Leeds United soovib oma ridu täiendada jalgpallimaailma superstaaridega. Klubi huviorbiidis on nii Zlatan Ibrahimovic kui ka Edinson Cavani.

Üle 16 aasta taas Inglismaa kõrgliigasse kuuluva Leeds Unitedi omanik Andrea Radrizzani tunnistas, et Ibrahimovic palkamine võib olla veidi keeruline, kuid Cavani osas on ta optimistlikum.

Leeds United püüdis Ibrahimovic enda ridadesse meelitada juba jaanuaris, ent siis sõlmis 38-aastane rootslane lepingu AC Milaniga. Radrizzani oleks küll Ibrahimovicist huvitatud, kuid möönab, et võib-olla pole ta Inglismaa jalgpalliks enam valmis.

«See on äärmiselt keeruline. Proovisime temaga lepingut sõlmida juba jaanuaris, aga ta valis Milani. Kardan, et praegu on juba hilja. Inglismaa intensiivne jalgpall on liiga erinev,» ütles ta Itaalia Sky Sportsile.

Vabaagendiks saanud endisest PSG ründajast Cavanist rääkides ütles klubi omanik, et Uruguai ründaja tooks meeskonda nii füüsilist jõudu kui ka kvaliteeti. «Ma ei ole temast veel peatreeneriga (Marcelo Bielsa – toim) rääkinud, kuid olen sellele mõelnud. Eks näis, ta on jätkuvalt veel vaba agent,» lausus Radrizzani.

Leeds United kindlustas Premier League’i koha reedel, kui nende lähim ohustaja West Bromwich Albion kaotas Huddersfield Townile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles