Anett Kontaveit ootab kodupubliku ees mängimist

Karl-Joosep Küngas
Copy
Anett Kontaveit on korra sel suvel Eestis juba väljakutel käinud, kui osales Eesti tennise meistrivõistluste 100 aasta juubeli tähistamiseks korraldatud sõumängul.  FOTO: Raul Mee
Anett Kontaveit on korra sel suvel Eestis juba väljakutel käinud, kui osales Eesti tennise meistrivõistluste 100 aasta juubeli tähistamiseks korraldatud sõumängul. FOTO: Raul Mee Foto: Raul Mee

Tuleval nädalal peetakse Tallinnas Eesti-Läti maavõistlus ja väljakule tuleb mõlema riigi tenniseparemik. Eesti esireket Anett Kontaveit ootab mängimist suure huviga.

Eesti esitennisist Anett Kontaveit sõnas, et ootab kodupubliku ees mängimist ning tunneb heameelt, et positiivseid emotsioone pakkuv võimalus on kodumaal avanenud. «Tihe mängugraafik ei ole andnud paraku kaugeltki piisavalt võimalusi Eestis piisavalt mängida. On rõõm, et publik ootab juuli lõppu sama pingsalt kui mängijadki. Inimeste toetus annab kahtlemata energiat nii kodus kui ka välismaal,» lisas Kontaveit.

Merko Cup Eesti-Läti tennise maavõistluse piletimüük on alanud hoogsalt. Müüdud on enam kui 800 piletit ning korraldajad tõdevad, et tennisesõpradel tuleb oma lemmikute nägemiseks kiirustada.

Turniiri direktor Riho Kallus sõnas, et Eesti publik on niivõrd kõrgel tasemel tennist oodanud kaua ning seda kinnitab ka piletimüük. «Vaatamata suvepuhkustele ja väikesele etteteatamisajale on juba enam kui 800 inimest soetanud mängudele pileti, mis on tunnustus nii meie ja naabrite tipptennisistidele kui ka näitab meie publiku huvi selle spordiala vastu,» tõdes ta.

Kallus tõi välja, et valitsuse kehtestatud nõuete ning soovi tõttu korraldada pealtvaatajatele turvaline vaatemäng, on müügis piletite arv piiratud.

29. ja 30. juulil toimub Tallinnas Tondi tennisekeskuses Merko Cup Eesti-Läti maavõistlus tennises, kus vastamisi asuvad Eesti ja Läti parimad nais- ja meestennisistid nii üksik- kui ka paarismängus. Postimees vahendab sündmusi otseblogis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles