Koroonaviirusesse haigestunud NBA mängija: see oli hirmsaim kogemus minu elus

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Donovan Mitchell
Donovan Mitchell Foto: Rick Bowmer/AP

NBA mängijatest teisena positiivse koroonaviiruse testi andnud Utah Jazzi korvpallur Donovan Mitchell kirjeldas haigust kui elu hirmsaimat kogemust.

NBA mängijatest andis esimese koroonaviiruse testi Jazzi mängija Rudy Gobert. Pärast positiivset vastust testiti kõiki tema meeskonnakaaslasi. Mitchelli sõnul oli testitulemuse ootamine paras katsumus.

«Magasin kogu öö peale võib-olla 20 minutit. Järgmisel päeval kell 8.30 sain teada, et ka minul on viirus. See oli minu elu üks hirmsamaid kogemusi,» lausus ta Bleacher Reportile.

Kõige rohkem kartis ta oma lähedaste pärast. «Olin neli päeva varem kohtunud oma ema ja õega. Helistasin neile kohe ja ütlesin, et nad peavad end testima,» jätkas Mitchell.

Jazzi mängija sõnul põhjustas temas ärevust teadmatus, kas ja millal tal koroonaviiruse sümptomid tekivad. «Kodus pidin end perekonnast eraldama. Elasin üksinda keldris, kus polnud aknaid. Ma ei teadnud, kas kell on 4 päeval või 4 öösel. Kui oli esmaspäev, siis mõtlesin, et sümptomid tekivad teisipäeval. Kui teisipäeval kehatemperatuur ei tõusnud, mõtlesin, et äkki on kolmapäev see päev. Elasin niimoodi 10-11 päeva.»

Sümptomeid Mitchellil lõpuks ei esinenudki, kuid sellele mõtlemine tekitas temas piisavalt ebameeldiva tunde. Võinuks ka minna halvemini, sest tema meeskonnakaaslane Gobert kaotas koroonaviirusega 20 protsenti haistmismeelest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles