Londoni Arsenal pakub tähtründajale kopsakat palgatõusu

Siim Kaasik
, siim.kaasik@postimees.ee
Copy
Pierre-Emerick Aubameyang.
Pierre-Emerick Aubameyang. Foto: Richard Heathcote/NMC Pool Wi/PA

Londoni Arsenal on valmis ründajale Pierre-Emerick Aubameyangile pakkuma uut lepingut, mis tõstaks 31-aastase ründaja nädalapalga 274 000 euroni.

Praegu teenib Gaboni koondise ründaja  217 000 eurot nädalas. Arsenalil on uue lepingu sõlmimisega pigem kiire, sest Aubameyangi praegune kontraht lõppeb aasta pärast.

Pelgalt palgatõusust ründaja allkirja saamiseks ei piisa. The Telegraph kirjutab, et klubi peab Aubameyangi veenma, et suudab peatreeneri Mikel Artetat üleminekuturul toetada.

Lisaks Arsenalile sooviks Aubameyangi enda ridades näha veel mitu Euroopa tippklubi. Ründajat on korduvalt seostatud Barcelona, Milano Interi ja Manchester Unitediga. Arsenali kasuks räägib Aubameyangi hea suhe peatreener Artetaga, kirjutab Sportsmail.

Arsenalis jätkates ei saaks Aubameyang kaasa lüüa Euroopa kõrgeimal tasemel ehk Meistrite liigas. Küll aga on Londoni klubil võimalik kvalifitseeruda veel Euroopa liigasse. Selleks tuleb Arsenalil võita Fa Cup, kus finaalis minnakse vastamisi linnarivaali Chelseaga. Liiga kaudu Euroopasse kvalifitseerumine pole Arsenali jaoks enam võimalik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles