Klubi vahetanud pallurit tervitati uues kodulinnas rusikahoopidega, mehe luksusauto põletati maani maha

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Ronael Pierre-Gabriel (mustas) esindamas Mainzi klubi.
Ronael Pierre-Gabriel (mustas) esindamas Mainzi klubi. Foto: KH via www.imago-images.de/imago images/Karina Hessland/Scanpix

Prantsusmaa noortekoondislase Ronaël Pierre-Gabrieli karjäär Bresti jalgpallikubis ei alanud just kõige meeldivamalt.

Saksamaa kõrgliigaklubi Mainzi hingekirja kuuluv 22-aastane paremkaitsja siirdus kaks nädalat tagasi Bresti laenule, kuid algus uues kodulinnas osutus ootamatult keeruliseks. Nimelt tungis kamp kurjategijaid talle esmaspäeva õhtupoolikul tänaval kallale ning pärast palluri läbi kolkimist otsustas pätibande ka prantslase luksusautole tule otsa panna. 

Klubi andis vahejuhtumist teada ühismeedias ning mõistis selle selgesõnaliselt hukka. «Mõistame säärase teguviisi karmilt hukka ning toetame täielikult Ronaëli. On väga kahetsusväärne, et alles kaks nädalat tagasi meie juurde saabunud pallur võeti niimoodi vastu.» 

Pariisis üles kasvanud Pierre-Gabriel tegi oma läbilöögi meeste seas Saint-Etienne'i vutiklubis, kelle eest ka oma Prantsusmaa kõrgliiga debüüdi tegi. Kolme aasta jooksul käis ta roheliste eest Ligue 1-s väljakul 35 kohtumises, pärast mida Monacosse edasi siirdus. Seal paremkaitsjal aga kanda kinnitada ei õnnestunud, mistõttu kolis mullu Mainzi. Naaberriigiski talle liiga palju mänguaega osaks ei langenud: Bundesligas jäi mehe saldoks kaheksa kohtumist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles