Hispaania koondise endist staarründajat süüdistatakse seksuaalses ahistamises

Copy
David Villa.
David Villa. Foto: GABRIEL BOUYS/AFP/SCANPIX

Hispaania ja FC Barcelona endist staarründajat David Villat süüdistatakse seksuaalses ahistamises mehe nelja New Yorgis veedetud aasta jooksul.  

38-aastane pallur olevat katsunud New York City FC praktikanti ebasobivalt ning mõjutas nõnda ka naise edasist karjääri, kuna too ei suutnud pärast ahistamist enam võistkonnas jätkata. 

Skyley B. nime kandev naine tuli süüdistustega avalikuks juba eelmisel nädalal, kui kirjutas, et tema kaebused klubi juhtkonnale olid kui hane selga vesi ning põhimõtteliselt naersid suured juhid ta välja.

«Kogetud ahistamine oli nii hirmuäratav, et ainuüksi profispordi idee on minu jaoks praegu õõvastav. Selles valdkonnas töötamine on minu jaoks hirmutav, olen pidanud kogu oma karjääri ümber planeerima, kuna see käitumine lihtsalt purustas mu unistused,» kirjutas naine ühismeedias. 

«Ma arvasin, et tegemist on ainulaadse võimalusega, kui mind sinna praktikale võeti. Selle asemel sain kogeda seda, kuidas David Villa mind iga kuramuse päev näpib ning ülemused pidasid seda naljakaks,» jätkas ta. 

«Minu jaoks on endiselt naljakas, et mulle heideti kogu aeg ette kehva suhtumist. Aga kui sa tuled iga päev tööle teadmisega, et sind hakatakse käperdama, siis muidugi on su kuradi suhtumine paigast ära,» põrutas naine. 

City klubi on lubanud juhtumit uurima hakata. «Suhtume sellesse vahejuhtumisse äärmiselt tõsiselt ning kinnitame, et me ei tolereeri mingisugust ahistamist,» teatas klubi. 

Villa lükkas agendi vahendusel süüdistused ümber: «See on täielik laim ning ma ei võta neid omaks.»

Villa on 59 tabamusega Hispaania koondise läbi aegade suurim väravakütt ning tulnud rahvusesindusega nii Euroopa kui ka maailmameistriks. Suurema osa karjäärist veetis ta kodumaal Valencias ja Barcelonas.  

Tagasi üles