Madridi Reali fännid võivad kergendatult hingata

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Kõik märgid viitavad, et Zinedine Zidane (vasakul) juhendab ka tuleval hooajal Sergio Ramost ja co.
Kõik märgid viitavad, et Zinedine Zidane (vasakul) juhendab ka tuleval hooajal Sergio Ramost ja co. Foto: Oscar J. Barroso/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Hispaania üks suurimaid väljaandeid Marca kirjutab, et Madridi Reali president Florentino Perez ja peatreener Zinedine Zidane jõudsid omavahel kokkuleppele, et prantslane jätkab Kuningliku klubi eesotsas ka tuleval hooajal.

Äsja Reali Hispaania meistriks tüürinud Zidane tegi paljud ajakirjanikud ja poolehoidjad pärast La Liga viimast vooru murelikuks, kui oma tulevikust rääkima hakkas. Või õigemini, ei hakanud. 

«Ma ei hakka teiega (ajakirjanikega – toim.) oma järgmise või ülejärgmise hooaja plaanidest rääkima. Mul on kehtiv leping ja ma olen praegu siin õnnelik, aga jalgpallis ei tea kunagi, mis võib juhtuda. Seepärast olengi rahulik, kuna jalgpallis võivad asjad väga kiiresti muutuda. Keegi ei tea, mis tulevik meile toob,» lausus prantslane pühapäeval.

Nüüd kirjutab Marca, et Perez ja Zidane sõlmisid omavahel pakti, mis tähendab, et prantslane jätkab Reali eesotsas ka 2020-21 hooajal.

«Zidane on Madridi Reali jaoks õnnistus,» sõnas president pärast seda, kui klubi oli äsja kindlustanud oma ajaloo 34. meistritiitli. Kui mängijana tõstis Zidane'i Realis pea kohale kuus võitjakarikat, siis treenerina on see number juba 11. 

Teoorias on prantslasel võimalik enne uue hooaja algust lunastada ka kaheteistkümnes trofee. Nimelt on Real konkurentsis veel ka Meistrite liigas, kuid enne finaalist, poolfinaalist või isegi veerandfinaalist mõtlemist tuleb hispaanlastel üle olla Pep Guardiola juhendatavast Manchester City'st. Ülesanne on seda raskem, kuna veebruaris Santiago Bernabeul toimunud avalahingu võitsid britid 2:1, kordusmäng peaks praeguse kava järgi aset leidma 7. augustil.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles