Tänak aitab Hyundail Itaalias ajalugu teha

Postimees Sport
Copy
Ott Tänak ja Martin Järveoja võistlesid tänavusel Viru rallil. Rallifännid hoiavad pöidlaid pihus, et mehed oleksid stardis ka Kehalas.
Ott Tänak ja Martin Järveoja võistlesid tänavusel Viru rallil. Rallifännid hoiavad pöidlaid pihus, et mehed oleksid stardis ka Kehalas. Foto: Ain Liiva / Virumaa Teataja

2. augustil Põhja-Itaalias kihutataval Alba rallil on stardis 21 Hyundai autot – viis WRC-masinat ja 16 R5-autot. Tegemist on Lõuna-Korea tootja rallitiimi rekordiga, sest kunagi varem pole ühel võistlusel sõitnud nii palju nende neljarattalisi põrgulisi.

Hyundail aitab tippmargini jõuda ka Ott Tänak. Eestlase kõrval on WRC-autodega Alba võistlusel rajal Thierry Neuville, prantslane Pierre-Louis Loubet', kodupubliku ees kihutav Luca Pedersoli ja vanema generatsiooni Hyundai WRCga osalev Fontana Corrado.

Muide, Pedersoli käsutuses on masinakere, millega sõideti viimati eelmisel aastal. MM-sarjas roolis seda enamasti Andreas Mikkelsen, kes tuli näiteks Argentinas teiseks ja Türgis kolmandaks. Korsikal juhtis sama kerega autot üheksakordne maailmameister Sebastien Loeb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles