NHLi mängumehed saavad edasise hooaja jooksul nautida tõeliselt luksuslikku elu

Karl-Joosep Küngas
Copy
Hotellidele ehitatakse ümber aed, mis peaks sportlasi kaitsma kõrvaliste isikute eest.
Hotellidele ehitatakse ümber aed, mis peaks sportlasi kaitsma kõrvaliste isikute eest. Foto: JASON FRANSON/The Canadian Press/PA Images

NHLi hooaeg jätkub juba augusti esimesel päeval ning suurliiga kolis tänavuse hooaja lõpuni Kanadasse. 24 konkurentsis olevat meeskonda jätkavad mängudega Edmontonis ja Torontos ning tingimused mängijatele ajavad kadedaks iga sportlase. 

Alates pühapäevast kolitavad võistkonnad mõneks ajaks Kanadasse ja neile on seal tagatud kõik, mis hing ihkab. NHLi juhtkond broneeris võiskondade jaoks nii Edmontonis kui ka Torontos kokku neli luksushotelli. Sinna tekitatakse n-ö «mull», kuhu kõrvalisi inimesi ei lubata.

Kui meeskondadele on mängupaigad üsna tuttavad, sest edasine hooaeg jätkub Edmonton Oilersi koduväljakul Rogers Place'is ja Toronto Maple Leafsi Scotiabank Areenal, siis majutustingimusi pole nii mõnigi varem kogenud. 

Torontos peatutakse enam kui 1300 toaga varustatud Royal York hotellis ja sellega võrreldavas Hotel Xis. Mõlemad on mõistagi viie tärni hotellid ja asuvad mängupaiga vahetus läheduses. Edmontonis saavad meeskonnad nautida viibimist uues JW Marriotti luksushotellis ning Sutton Place'is, mis mõlemad asuvad samuti jalutuskäigu kaugusel spordihoonest.

Kui korvpalliliiga NBA meeskonnad viibivad kõik üheskoos Floridas asuvas Disney spordikeskuses, kus pidavad toidukvaliteet kesine olema, siis NHLi jäähokimeestel seda muret pole. Neil on võimalus külastada 14 erinevat tipprestorani nii Torontos kui ka Edmontonis ja need on kuni hooaja lõpuni ainult nende päralt. Valiku üle kindlasti nurisema ei hakata.

Samuti ei tohiks NHLi mängijatel igav hakata. Meeskondadel on võimalus nii Torontos kui ka Edmontonis külastada kinosid, mängida mitmetel väljakutel korraga tennist või golfi. Samuti saab enda füüsilist seisundit parandada käies lihtsalt jõusaalides.

Edmontonis on võimalused veelgi avaramad. Lisaks eelmainitule saab veel mängida 13 treeningkompleksis kõik võimalike pallimänge. Ujuda kõikidele standarditele vastavas basseinis või lihtsalt lõõgastuda joogat tehes.

NHLi esimene ametlik kohtumine peaks toimuma 1. augustil ning meister selgub hiljemalt 4. oktoobril. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles