Kangelane Kerr Kriisa: nii magus oli see võit, et poetasin pisara

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Kerr Kriisa palliga.
Kerr Kriisa palliga. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti korvpallikoondise Leedu vastu võidule vedanud mängujuht Kerr Kriisa tunnistas, et poetas mängu järel ka pisara. 

«Olen tõesti rahul, et võitsime. Poetasin pisara, no nii magus on see võit! See on küll sõprusturniir, aga nii tähtis!» sõnas üleplatsimehena 26 punkti visanud Kriisa vahetult pärast matši. 

Matši eel sõnas päevakangelane: eelkõige tahaks leedulastele tõestada, et oskame korvpalli mängida. Eesmärk täitus. «Vaatame tabloole, siis tuli vist päris okeilt välja. Mängupilt oli ka väga okei,» märkis ta. «Olen üldiselt väga rahul. Arvan, et meeskondlik mäng oli võti. Andsime päris palju resultatiivseid sööte.»

Kriisa sai hästi minema kohe kohtumise algusest ning hoog mängu jooksul põhimõtteliselt ei raugenudki. «Mina tundsin, end väga mugavalt. Arvan, et teised ka. Oleme päris palju trenni teinud,» ütles mängujuht. «Ma ei tea, kas olime paremini valmis, aga tulime turniiri võitma, mitte niisama siia Tallinna kodupubliku ette.»

Eelnevad kaks hooaega Kaunase Žalgirise süsteemi kuulnud Kriisa tunnistas, et endistele tiimikaaslastele polnudki niivõrd vaja end tõestada, kuid isu treeneritele sisu näidata oli kindlasti. Leedu koondist tüürib varasem Leedu tippklubi abitreener Darius Maskoliunas.

«Treeneritele oli vaja rohkem tõestada. Aga mängisin ikka satsile. Lihtsalt oli minu päev. Kui esimene läheb kotti, siis tekib mugav olek,» sõnas Kriisa. «[Pärast mängu] polnud mul talle (Maskoliunasele - toim.) midagi öelda, ega temal ka mulle. Lihtsalt noogutas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles