Itaalia kõrgliiga klubi president: Balotelli ost oli suur viga!

Karl-Joosep Küngas
Copy
Mario Balotelli.
Mario Balotelli. Foto: SIMONE VENEZIA/EPA

Suure tõenäosusega Itaalia kõrgliigast taas väljakukkuv Brescia klubi president tunnistab, et tänavuse hooaja suurimaks veaks oli «pahapoiss» Mario Balotelli palkamine.

Balotelli ja Brescia suhted pole viimased kuud olnud kiita ning mitteametlikult ollakse juba otsustanud edasisest koostööst loobuda. 29-aastase mängumehe leping lõpetatakse ja peagi öeldakse see ka avalikult välja.

Endine Itaalia koondislane Balotelli pole viimasel ajal isegi meeskonnaga koos treeninud ning väldib nendega igasugust kokkupuudet. Nüüd tunnistab Brescia president, et probleemse mängija hankimine oli kindlasti suur viga. «Meie meeskonnal oli väga suured eesmärgid pärast esiliigast kõrgliigasse jõudmist. Esialgu oli õhkkond väga positiivselt meelestatud, kuid hooaja käigus kõik purunes. Oleksime suutnud suure tõenäosusega väljakukkumist vältida, kui poleks Balotellit palganud,» selgitas Massimo Cellino.

«Nii mina kui ka Mario on vastutavad, et langesime taas esiliigasse. Näis, et ta suudab meid paremaks teha, kuid see ei vastanud ootustele.»

Balotelli sõlmis Bresciaga kolmeaastase lepingu 2019. aasta augustis ning on tänavu mänginud 19 kohtumises, milles löönud ainult viis väravat. See kahvatub kõik seniste saavutuste ees Milano Interi, AC Milani, Manchester City, Liverpooli, Nice ja Marseille särgis.

Interiga võitis Itaalia ründaja kolm kodust meistritiitlit ning ühe korra ka Meistrite liiga. Inglismaal tuli ta Cityga nii meistriks kui ka karikavõitjaks. Itaalia koondise eest on ta jooksnud väljakule 36 kohtumises, milles löönud ka 14 väravat. Suurima saavutusena võitis ta 2012. aastal EM-hõbeda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles